istek listesi mülkü
Pacífico, Madrid

Calle Regalada

Stüdyo Stüdyo
Banyo 1 Banyo
28 m²Kat: 3AsansörEvcil hayvanlara izin verilir
KIMLIK: 256

Açıklama

Gelin ve hemen Madrid şehrindeki bu çekici stüdyo Blueground dairesinde yaşamaya başlayın. İncelikle döşenmiş, çok güzel tasarlanmış ve tamamı mobilyalı , Şehir manzarasıyla baş döndüren Pacífico’deki bu ev size iyi gelecek. (ID #MAD256)

Sizin için tasarlandı

Şık mobilyalar, tam donanımlı mutfak, akıllı TV ve üstün kaliteli kablosuz hoparlör, bu stüdyo dairede bulabileceğiniz olanaklardan sadece birkaç tanesi. Madrid içindeki ideal konumuyla dışarıda da seveceğiniz birçok şey bulacaksınız. Dinlenmeye hazır olduğunuzdaysa her biri üstün kaliteli yatak şiltelerine, lüks nevresim ve yumuşacık havlulara sahip Blueground yatak odalarını keşfetmek sizi mutlu edecek. Siz hemen gelip yaşamaya başlayın diye biz her şeyi düşündük.

Uyku düzenlemeleri
1 Queen Yatak
1 Queen Yatak, 160 cm / 63 in
Taşınmanızdan itibaren tam destek

Bütün daire sizin! Keyfini çıkarın! Vardığınızda ya bir Blueground ekip üyesi tarafından şahsen karşılanacaksınız ya da kendi kendinize giriş yapabilmek için gerekli talimatları alacaksınız.

Kalış süreniz boyunca Blueground uygulaması üzerinden Müşteri Deneyimi ekibimize erişiminiz olacak. İlave temizlik isteyebilir, bakım talebinde bulunabilir ve birkaç tıklamayla çevre hakkındaki tavsiyelerimizi görüntüleyebilirsiniz.

Konaklamanızın onaylanmasının ardından tüm detayları paylaşacağız.

İspanya''daki tüm kiralamalarımıza haftalık 1 (bir) saatlik temizlik hizmeti dahildir.

Olanaklar

Blueground dokunuşları
Tam donanımlı mutfak Tam donanımlı mutfak
Çarşaflar ve havlular Çarşaflar ve havlular
Devam eden destek Devam eden destek
Wi-Fi Wi-Fi
Daire
Klima
Klima
Isıtma
Isıtma
Çamaşır makinesi
Çamaşır makinesi
Kablolu TV
Kablolu TV
Nespresso
Nespresso
Fırın
Fırın
Mikrodalga
Mikrodalga
Buzdolabı
Buzdolabı
Kurutucu
Kurutucu
Balkon
Balkon
Bina
Asansör
Asansör
Otopark
Otopark

Mevcut eklentiler

Evcil Hayvanlar
Evcil Hayvanlar
500

Bilinmesi gerekenler

Apartman kuralları

check-in-out-clock
Daireye giriş saati ös 4’ten sonra. Daireden taşınma saati öö 11’den önce.
sigara içilmez
Sigara içmek yasaktır
olay yok
Partilere veya etkinliklere izin yok

Aklınızda bulundurun

  • Bu daire caddeye bakmaktadır
  • Toplu taşıma alanına servisler sağlanmaktadır
  • Her yatak odasında klima bulunmaktadır

İptal ve erken fesih

takvim-iptali

Konaklamanızın iptal ayrıntılarını almak için tarihleri ekleyin.

Mahalle hakkında

Bu mobilyalı ev Pacifico semtinde yer almaktadır. Madrid'in en sevilen yeşil alanlarından biri olan ve botanik bahçelerini de keşfedebileceğiniz muhteşem Retiro Park'a yakındır. Bölge sakinleri ayrıca mahalledeki müzelerden birini keşfedebilir, balta atmaya gidebilir veya bir masa oyunu kafesine uğrayabilir. Pacifico'daki yemek seçenekleri tapaslardan Venezuela mutfağına kadar çok sayıda damak tadına hitap etmektedir. Daha da iyisi, Pacifico metro istasyonu Madrid'in kapsamlı toplu taşıma ağına kolay erişim sağlamaktadır.

Süpermarketler Süpermarketler
Otoparklar Otoparklar
Spor Salonları Spor Salonları
Okullar/Üniversiteler Okullar/Üniversiteler
Restoranlar Restoranlar
Kafeler Kafeler
Barlar Barlar
Dükkanlar Dükkanlar
Parklar Parklar
Gezilecek Yerler Gezilecek Yerler
Berberler Berberler
Hastaneler Hastaneler

Error

This page can't load Google Maps correctly.
Emlak Kimliği: 256
Bu tarihten itibaren
26 Eyl 2025
Mevcut 26 Eyl 2025
BESbswy